Bloggtopp_2_SE.jpg.

The Essilor Group arbetar för att bra syn ska vara en rättighet för alla

Synnedsättning är det vanligaste funktionshindret i världen. Över två miljarder människor lever med nedsatt syn utan tillgång till synvård. Som en del av The Essilor Group är vi stolta över att förbättra människors liv genom att förbättra människors syn.

Synnedsättning är det vanligaste funktionshindret i världen, och dess inverkan på samhället är till stor del okänt. Ungefär en tredjedel av världens befolkning beräknas få bristande synvård på grund av var de bor, vad de tror eller vad de har råd med.

blogg9_532x300.jpgBread_2_532x300.jpg

blogg7_532x300.jpgblogg12_532x300.jpg

Bra syn är viktigt

Ett par glasögon kan vara avgörande för en människas möjlighet till att försörja sig och studera. Alldeles för många saknar emellertid ekonomiska resurser för att vårda sin synhälsa och åtskilliga vet inte ens om att de lider av en synnedsättning.

LensWay ägs av The Essilor Group, världens ledande tillverkare av glasögonglas, som arbetar med tre huvudområden för att förbättra människors syn - och därmed förbättra människors liv.

MEDVETENHET
Informera kring god syns inverkan på välbefinnandet.

MÖJLIGGÖRANDE
Utbilda lokala entreprenörer och skapa en infrastruktur för synvård.

STÖD
Hjälpa utsatta människor och underutvecklade samhällen.

extrabild_532x300_SE.jpg

The Essilor Group

Vi är stolta över att vara en del av The Essilor Group som har gräsrotsinitiativ över fyra kontinenter och har hjälpt över en miljon människor till bättre syn under det senaste året. År 2015 blev Essilor korat som ett av de 50 globala företag som faktiskt förändrar världen. På riktigt!

Läs mer: www.essilorseechange.com

blogg3_532x300.jpg


Till lensway.se